vizual SITE

Alegi să preţuieşti sau să striveşti?

16 decembrie, 2016

Campania online
de prevenire a traficului de persoane în vederea exploatării sexuale
Alegi să preţuieşti sau să striveşti?
NU PLĂTI PENTRU SEX!

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (ANTIP) derulează campania online de informare, sensibilizare şi reducere a cererii traficului de persoane în vederea exploatării sexuale „Alegi să preţuieşti sau să striveşti?”, în parteneriat cu Asociaţia Ecumenică a Bisericilor din România (AIDRom).

SCOPUL ŞI OBIECTIVELE CAMPANIEI
Scopul campaniei este reducerea cererii traficului de persoane în vederea exploatării sexuale, prin informarea şi sensibilizarea opiniei publice cu privire la fenomenul traficului de persoane în vederea exploatării sexuale (obiectivul principal), respectiv prin conştientizarea importanţei dezvoltării personale, laturii pozitive a personalităţii, atât pentru sine cât şi pentru societate (obiectivul secundar, educativ).

GRUPURILE ŢINTĂ
Grupul ţintă principal este format din utilizatorii de facebook de gen masculin, grupul ţintă secundar este format din utilizatorii de facebook de gen feminin care pot deveni vicime traficului de persoane în vederea exploatării sexuale, iar grupul ţintă general – este reprezentat de publicul larg, utilizator de informaţie online.

MESAJUL CAMPANIEI

„NU PLĂTI PENTRU SEX!
Cererea de servicii sexuale creşte numărul victimelor traficului de persoane!”

Mesajul campaniei constă, de fapt, într-un îndemn de a nu cumpăra servicii sexuale. Mesajul aduce în atenţia celor care vor să apeleze la astfel de servicii atât faptul că finanţează traficul de fiinţe umane, cât şi faptul că cele care le oferă serviciile pot fi victime ale traficului de persoane.

SLOGANUL CAMPANIEI: „Alegi să preţuieşti sau să striveşti?”

PERIOADA ŞI ZONA DE IMPLEMENTARE
Campania se va desfăşura până în luna octombrie 2017, în mediul online (Facebook), prin propagare organică de pe pagina de facebook a Agenţiei şi conturile de Facebook ale Centrelor Regionale, precum şi prin reţeaua de facebook a AIDRom.

DESCRIEREA CAMPANIEI:
Periodic, pe pagina de Facebook a Agenţiei precum şi pe conturile de Facebook ale Centrelor Regionale, vor fi postate vizualul cu anunţul campaniei si mesaje advertoriale adresate comunităţii online cu privire la fenomenul traficului de persoane în vederea exploatării sexuale, reducerea cererii acestui tip de trafic, atitudini, valori şi mentalităţi specifice reducerii cererii.
Centrele Regionale vor distribui mai departe anunţul şi mesajele postate pe pagina ANITP Central, vor încuraja utilizatorii sa participe la concurs şi să transmită mai departe mesajele ANITP. De asemenea, Centrele Regionale vor putea posta mesaje advertoriale proprii.
Campania îşi propune influenţarea grupurilor ţintă cu privire la dezvoltarea unor atitudini conforme cu prevederile legale şi valorile morale, care au ca finalitate scăderea cererii de servicii sexuale.
Aceste idei vor fi transmise săptămânal, sub forma diferitelor tipuri de mesaje, din contul şi pagina de Facebook ale ANITP.
De asemenea, în cadrul campaniei va fi lansat şi un concurs online. Câştigătorii concursului, care vor îndeplini cumulativ condiţiile din anunţ, vor primi diplome onorifice.

ANUNŢUL DE LANSARE A CAMPANIEI:
<< Fii alături de noi în campania online de reducere a cererii traficului de persoane, în vederea exploatării sexuale: „Alegi să preţuieşti sau să striveşti? NU PLĂTI PENTRU SEX! Cererea de servicii sexuale creşte numărul victimelor traficului de persoane!” Ce ai de făcut? – Apreciază pagina de facebook a ANITP şi cere prietenia contului de facebook „Anitp Mai” , – Apreciază cât mai multe postări ale campaniei, – Distribuie cât mai multe postări ale campaniei. – Adăugă comentarii pertinente legate de subiectul campaniei, sub forma de text, foto sau film. Autorii celor mai creative mesaje vor primi diplome onorifice. >>

Pe parcursul campaniei, intenţionăm să lansăm noi provocări, să postăm recomandări, studii (extrase), fotografii sau filmuleţe/vloguri etc.

Vă aşteptăm pe Facebook!

Facebook: Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane

CEREREA MOTORUL

Craciunita

CUB 7

cub mic

dRAGOBETE

FATA IN POKEBALL GRATII 3

FATA IN POKEBALL GRATII MESAJ INCHISOARE

Folosirea serviciilor

Martie

MESAJ 2

<img class=